ERZİNCAN / TERCAN - Mamahatun 17 Şubat İlkokulu

Ock

2023 yılının ilk haftasında montajları tamamlanan akıllı tahtalarda ilk dersimize başladık.

Ara

Okullumuzun 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı Çıktı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası  " okullarda, 12-18 Aralık tarihleri arasında  kutlanır. Okulumuzda da etkinliklerle kutlandı.

Ara

Bütün insanlar hür, haysiyet ve haklar bakımından EŞİT DOĞARLAR.   "İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası" Kutlu Olsun.

Kas

Bugün, Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul buyurdukları 24 Kasım tarihi. Bugün Öğretmenler Günü.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

Kas

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

Yurdumuzda ve dünyada her yıl ekim ayının dördüncü gü­nü, Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanmaktadır.

Eyl

Bakanlığımız tarafından Matematik Seferberliği kapsamında hayata geçirilen "Matematik Dijital Eğitim Platformu" erişime açıldı.

Ekm

Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz  sloganıyla Yaya Geçidi Nöbeti farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.