ERZİNCAN / TERCAN - Mamahatun 17 Şubat İlkokulu

Okulumuzda Akıllı Tahta Dönemi Başladı

2023 yılının ilk haftasında montajları tamamlanan akıllı tahtalarda ilk dersimize başladık.

Her geçen gün yenilenen ve gelişen teknolojinin eğitime en önemli armağanlarından biri de kuşkusuz akıllı tahtalardır. Eğitim-öğretim faaliyetlerinde verimliliği ve öğrenilen bilgilerin kalıcılığını artıran akıllı tahtalar 2022-2023 döneminde öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle buluştu.

Akıllı Tahtaların Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine Katkısı Nelerdir?

• Akıllı tahtalar içerdiği yazılı ve birbirinden renkli görseller ile öğrencilerin dikkatini canlı tutar.
  • Öğretmenlere zamandan tasarruf etme imkanı sağlar.
  • Tahtaya yazılan yazılar saklanabildiği için ders esnasında istenilen bilgiye çok kısa bir sürede erişilebilir.
  • Öğrencilerin üretken düşünce yapısını destekler ve geliştirir.
  • Öğrencilerin daha fazla duyusuna hitap eder ve böylece eğitim-öğretim faaliyetlerinde verimliliği artırır.

Okulumuz sınıflarına takılan akıllı tahtaların öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Yayın: 11.01.2023 - Güncelleme: 11.01.2023 11:26 - Görüntülenme: 98